beddenzaak Valkenburg aan de Geul
VERBOUWINGSUITVERKOOP

ALLES MOET WEG

25%-30%-40%-50%-70%

KORTING
slaapcomfort Valkenburg aan de Geul
VERBOUWINGSUITVERKOOP

ALLES MOET WEG

25%-30%-40%-50%-70%

KORTING
 beddenzaak Maastricht
VERBOUWINGSUITVERKOOP

ALLES MOET WEG

25%-30%-40%-50%-70%

KORTING
VERBOUWINGSUITVERKOOP

ALLES MOET WEG

25%-30%-40%-50%-70%

KORTING
VERBOUWINGSUITVERKOOP

ALLES MOET WEG

25%-30%-40%-50%-70%

KORTING

Waterbedden van Nightline Slaapcomfort

Slapen alsof u lijkt te zweven, een matras dat zich volledig aanpast aan de welvingen van uw lichaam en een perfecte ondersteuning biedt tijdens uw slaap. Dat is slapen op een waterbed van beddenzaak Nightline Slaapcomfort in Valkenburg. 

Sinds 1990 waterbeddenspecialist

Nexuss Waterbedden Nightline Valkenburg

Nightline Slaapcomfort heeft al vanaf 1990 een reputatie als het gaat om waterbedden. Met recht noemen wij ons een waterbeddenspecialist. We hebben een uitgebreide collectie van uitsluitend topmerken zoals Fenix Bed System-waterbedden. We maken uitsluitend gebruik van revolutionaire 4D-comforttechnologie, een nieuwe PVC-folie dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in waterbedden. De 4D-folie gaat vele malen langer mee dan de klassieke folie, is sterker, elastischer, rekt diagonaal en past in elk bedframe.

We hebben de volgende merken waterbedden in onze winkel:

  • Fenix Bed System
  • Wacore
  • EWP
  • Stretch Top 

 

 

  • Wacor

Kom langs en bekijk al onze hoogwaardige waterbedden in de showroom.

Waterbedden 4D-Vinyl

4D-Vinylfolie – De revolutie in het waterbed
Wij willen natuurlijk de beste producten voor u. Om tot een echte doorbraak in kwaliteitsverbetering van waterbedden te komen was de ontwikkeling van een nieuw waterbedfolie noodzakelijk. Zowel in lengte, breedte maar ook in diepte toont de moleculestructuur van 4D-Vinylfolie een ongekende sterkte en souplesse. Gespecialiseerde instituten tonen ongelooflijke testresultaten: 
 
Sterker
De folie is 30% sterker dan normale PVC-folies. Er werd getest op de breukbelasting. De grotere sterkte is het gevolg van het fabricageproces. Zowel de wijze waarop de grondstoffen gemengd worden als de methode die gebruikt wordt om van de PVC-pasta een folie te maken, spelen hierbij een grote rol. 

Elastischer
4D-Vinylfolie is 10% elastischer dan normale PVC-folies. Het is ook elastischer dan andere folies zonder polymere weekmakers. Door deze hogere elasticiteit kunnen waterbedden geproduceerd worden die zich nog beter aan het lichaam aanpassen.
 
Langere levensduur
De folie weerstaat buigproeven minstens 8 keer langer dan normale PVC-folies. Een lek in een waterbed ontstaat vrijwel altijd op een plaats waar het matras veel moet plooien. Op zulke plaatsen ontstaan eerst microscopisch kleine breuken, die later uitgroeien tot echte scheurtjes en lekken. De extreem hoge weerstand van de folie tegen het herhaaldelijk plooien, garandeert een lange levensduur. 
 
Blijft langer zacht 
4D-Vinylfolie blijft langer zacht dan klassieke PVC-folies. Hoogwaardige, polymere weekmakers lossen niet op in het water van het matras. Dat garandeert een zeer langdurige zachtheid van het materiaal, ook na langdurig contact met water. 

Verhoogde densiteit
De folie is 12% zwaarder dan normale PVC-folies. Dat is een gevolg van het productieproces, waarbij de grondstoffen onder zeer hoge druk met elkaar vermengd worden. Daardoor is onze 4D-Vinylfolie niet alleen zwaarder, maar heeft hij ook een gelijkmatigere materiaalkwaliteit. Deze betere vermenging van de grondstoffen zorgt er ook voor dat zwakke plekken in het materiaal vermeden worden. 
 
Besluit 
4D-Vinylfolie is een nieuwe folie, speciaal ontwikkeld voor de waterbeddenmarkt. Het heeft alle eigenschappen om lang bestand te zijn tegen water en herhaalde bewegingen. Met de ontwikkeling van deze nieuwe waterbedfolie is het mogelijk om een waterbed te fabriceren waarvan de kwaliteit sterk verbeterd op verschillende vlakken. 

Uw oude waterbed is geld waard!

Uw voordeel kan wel oplopen tot vele honderden euro’s bij aanschaf van een nieuw slaapsysteem. Vraag naar onze voorwaarden in de winkel.