WaCore

Jouw nieuwe bed moet er natuurlijk ook gewoon mooi uitzien!

Bij de keuze van een nieuw slaapsysteem, is het comfort de belangrijkste keuze. Als een bed niet het juiste slaapcomfort kan bieden, zullen alle andere keuzes hierdoor overschaduwd worden.

Maar als je het juiste comfort gevonden hebt, dan mag dit comfort best wel mooi verpakt worden. Daarom biedt Wa’core een groot scala aan mogelijkheden om de optiek van jouw bed op jouw wensen aan te passen. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van combinaties van onderdelen, welke tot mooie waterbedden geleidt heeft. Je kunt hier inspiratie opdoen, hoe jij jouw bestaande waterbed kunt upgraden  naar jouw droombed met Wa’core onderdelen. Om zelf een waterbed te kunnen configureren, hebben wij de Wa’core configurator ontwikkeld. Een Wa’core dealer kan je, tijdens een bezoek aan zijn/haar showroom, verdere uitleg geven en al je vragen beantwoorden.

Raak geïnspireerd door onze veelvoud aan mogelijkheden

Comfortabele waterbedden kunnen ook mooi zijn. Je kunt de vele opties die het Wa’core programma biedt, gebruiken om jouw eigen droomwaterbed samen te stellen. Maak gebruik van de standaard mogelijkheden, of informeer hoe deze passend gemaakt kunnen worden voor jouw situatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van complete Wa’core waterbedden. Een Wa’core dealer kan je precies uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Samen met de Wa’core dealer stel je éénvoudig jouw droomwaterbed samen.

Waarop moet je letten bij het kopen van een waterbed?

Een waterbed kan je een fantastische slaapervaring geven. Belangrijk is wel dat je bij de aanschaf van het waterbed, de juiste keuzes maakt.
Het perfecte waterbed is een symbiose van het juiste comfort, de aanwezige kennis bij de verkopende partij, een goede kwaliteit, een passende prijs, een correcte plaatsing van het bed, en de wetenschap dat er nadien een goede service en garantie aanwezig is.

Op het internet zijn meerdere aanbieders van waterbedden aanwezig. Het probleem van kopen via het internet kan zijn dat je een product koopt wat minder goed aansluit bij jouw behoefte. Als je een ervaren waterbedslaper bent en je weet exact wat je nodig hebt, dan kan kopen via het internet een goede keuze zijn. Belangrijk is wel, dat je dan ook de juiste kwaliteit koopt.

Welke stabilisatie past bij jou? Een Wa’core dealer zal meerdere stabilisatie vormen hebben staan, zodat je zelf de verschillen kun ervaren. Is er persé een duo systeem (2 gescheiden watermatrassen) nodig, of is in jouw geval een mono systeem (1 grote watermatras) beter? Vaak hebben mensen vooraf een gevoel dat beweging in een waterbed storend is. Door je bij een Wa’core dealer goed te laten voorlichten, zul je merken dat dit niet altijd de waarheid is. Veel consumenten die vooraf meenden geen enkele beweging in een watermatras te willen hebben, slapen nu op een minder gestabiliseerd waterbed. Er is in principe geen foute stabilisatie keuze mogelijk, echter hoe meer stabilisatie, hoe minder het waterbed effect aanwezig zal zijn in jouw waterbed. Door een Wa’core dealer te bezoeken, weet je zeker dat je hierin de juiste keuze maakt.

Welke kwaliteiten onderdekens zijn er. Indien je meer transpireert, zul je wellicht een andere onderdeken nodig hebben dan iemand anders.
Koop je een standaard waterbed met schuimbalken welke 20 cm. hoog zijn en niet gedeeld, of liever een split systeem waarbij de schuimbalken opgedeeld zijn in 2x 10 cm. Een Wa’core dealer zal je goed uitleg kunnen geven, waarom in jouw situatie het ene beter is dan het andere.

Hoe hoog is voor jou de ideale instaphoogte? Binnen het Wa’core assortiment is zeer veel mogelijk om de juiste instaphoogte te creëren. Een te lage instaphoogte, maakt het in- en uitstappen lastiger. Een te hoge instaphoogte is ook niet fijn. Een Wa’core dealer helpt je met het maken van de juiste keuze.

Zeer belangrijk is dat het waterbed door de verkopende dealer zelf bij je thuis geplaatst wordt. Het uiteindelijke comfort van een waterbed is afhankelijk van een goede plaatsing van het waterbed door een erkende monteur. Degene(n) die het waterbed gaan beslapen, dienen ook bij de plaatsing aanwezig te zijn,  zodat de afvulling van het waterbed op een juiste wijze gebeurd. Een waterbed wordt afhankelijk van jouw eigen lichaamsgewicht met meer of minder water dan de standaard hoeveelheid afgevuld. Ook zal een erkende monteur de benodigde hygiëne voorschriften bij het vullen in acht nemen. Op deze wijze ben je er zeker van dat er geen problemen kunnen ontstaan met lucht en/of geur problematiek. Indien het waterbed door een erkende monteur wordt geplaatst, kunt je rekenen op een professionele service en garantie achteraf. Bij zelf plaatsen vervalt in vrijwel alle gevallen de fabrieksgarantie. 

Wij adviseren om bij de aanschaf van een nieuw waterbed altijd een Wa’core dealer te bezoeken. Je kunt dan in een persoonlijk gesprek al je vragen stellen. Een Wa’core dealer zal je op een juiste wijze kunnen informeren en zal samen met jou een waterbed samenstellen dat voldoet aan jouw persoonlijke behoefte.

WaCore waterbed
WaCore waterbed
WaCore waterbed

Bekijk ook eens onze aanbiedingen!

NIGHTLINE
ADRES

Broekhem 46,
6301HJ Valkenburg

Kvk: 61588938

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00u – 17.30u
Zaterdag van 10.00u – 17.00u
Zondag wisselend geopend.