beddenzaak Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
slaapcomfort Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
 beddenzaak Maastricht
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
Zzzzzzo
heerlijk
slapen

Heerlijke matrassen om op weg te dromen van Nightline

Uw perfecte bed moet natuurlijk ook een perfect matras hebben, het is een essentieel onderdeel van uw nachtrust. Bij Nightline Slaapcomfort in Valkenburg is er voor iedereen een matras op maat. 

Matrassen van Nightline Slaapcomfort in Valkenburg

Matrassen Nightline beddenzaak Valkenburg aan de Geul
matrassen Valkenburg slaapcomfort Valkenburg

De volgende merken matrassen zijn verkrijgbaar bij Nightline Slaapcomfort.

* NORMA    * PULLMAN      * SEALY

* AVEK        * TEMPUR

 
Pocketveringsmatrassen
Het meest verkochte matrastype is het pocketveringsmatras Dit is een soepeler en buigzamer matras dan het binnenveringsmatras. In het pocketveringsmatras zijn honderden tonvormige stalenveertjes verwerkt, die allemaal zijn ingepakt in zakjes. Deze veertjes kunnen dan weer variëren van stevig tot soepel. De matrashoes oftewel de tijk kan van damast zijn of van een stretchbekleding. Ook de afwerking kan variëren, zo kan er op de veren een afdeklaag verwerkt zijn met wol, linnen, paardenhaar, latex, traagschuim of een combinatie van deze materialen. Dit bepaalt mede uw keuze in verband met bijvoorbeeld transpiratie, allergieën of een optimale drukverdeling.

 

Latexmatrassen
Onze latexmatrassen zijn gemaakt van topkwaliteit grondstoffen en verwerkt op basis van natuurlatex. Het interieur van het matras is een netwerk van ventilatiekanaaltjes, die zorgen voor een goede vochtregulatie. Deze matrassen zijn door hun soepelheid uitstekend geschikt voor iedere verstelbare bedbodem.
 
Traagschuimmatrassen
Dit matras wordt ook wel draagschuim, comfortschuim, of NASA-foam genoemd. Het merk Tempur heeft dit foam ontwikkeld in matrassen. Het betreft een materiaal met unieke drukverlagende eigenschappen. Het materiaal past zich aan naar de contouren van uw lichaam en geeft hierdoor een perfecte ondersteuning.
 
 
Bij de keuze van een matras heeft ieder zo z’n eigen voorkeuren. Wij kijken samen met u wat voor u het beste matras is. 

 

bedden Maastricht matrassen Maastricht

Kom langs in onze showroom en probeer zelf onze matrassen uit