beddenzaak Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
slaapcomfort Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
 beddenzaak Maastricht
Zzzzzzo
heerlijk
slapen

De beddenzaak van Zuid-Limburg

Een goede nachtrust is de beste manier om lichaam en geest weer op te laden voor een nieuwe dag. Hoe lekker u slaapt is echter voor een groot deel afhankelijk van uw bed en matras. Beddenzaak Nightline Slaapcomfort is u van dienst bij al uw bed- en matraswensen, en kan u tevens helpen aan accessoires. Wij hebben tevreden klanten in Valkenburg, Geleen, Brunssum, Maastricht, Heerlen, Kerkrade en talloze andere plaatsen in Zuid-Limburg.

Boxspring of waterbed

De boxspring is het bekendste bedtype. Deze bestaat uit een luxe bekleed onderstel van metaal of hout, en een frame, poten en pocketveren. U hebt de keuze uit diverse bekende merken, waaronder Pullman, Norma en Eastborn. Onze beddenzaak in Zuid-Limburg is daarnaast een echte waterbeddenspecialist. Waterbedden bieden uw lichaam een ongekend slaapcomfort. Onze waterbedden zijn gemaakt van 4D-vinylfolie, wat sterker, elastischer, flexibeler en duurzamer is dan het traditionele waterbedden-pvc. Het aanbod omvat de topmerken Fenix Bed System, Stretch-Top en EWP Waterbedden.

 

Bedbodems en slaapaccessoires

Nightline Slaapcomfort verkoopt ook losse bedbodems, zoals optimaal ondersteunende schotelbodems, veerkrachtige spiraalbodems en klassieke lattenbodems. Als completering van uw bedbodem of boxspring hebben wij latexmatrassen, pocketveringsmatrassen en traagschuimmatrassen. Hoeslakens, dekbedden, kussens, warmte- en vochtregulerend bedtextiel en ander bedlinnen ontbreekt evenmin.

Kom langs in de showroom van Nightline Slaapcomfort en kijk wat de beste beddenzaak van Zuid-Limburg voor u, uw slaapkamer en uw nachtrust kan betekenen.