beddenzaak Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
slaapcomfort Valkenburg aan de Geul
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
 beddenzaak Maastricht
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
Beddenzaak Maastricht
Zzzzzzo
heerlijk
slapen
Beddenzaak Maastricht
Zzzzzzo
heerlijk
slapen

Lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems van Nightline Slaapcomfort in Valkenburg

Een goede bedbodem draagt bij aan een gezonde nachtrust. De bodem biedt ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Nightline Saapcomfort in Valkenburg aan de Geul biedt een breed scala aan bedbodems zoals lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems.

Lattenbodems

Nightline Valkenburg Slaapcomfort beddenzaak Valkenburg aan de Geul slaapcomfort Valkenburg aan de Geul beddenzaak Maastricht

Een lattenbodem is een matrasdrager die bestaat uit beuken latjes. De traditionele lattenbodem voldoet aan alle eisen voor functionaliteit en kwaliteit. De bodem staat garant voor gezond en comfortabel slapen. Het ligvlak is verdeeld in een aantal comfortzones, die precies zijn afgestemd op de druk van de verschillende delen van het lichaam. Het hoofd- en voetengedeelte is gemiddeld veerkrachtig. De schoudercomfortzone is zeer veerkrachtig en de middenzone zorgt voor ondersteuning. Bekijk al onze lattenbodems in onze showroom.

Schotelbodems

De schotelbodem bestaat uit afzonderlijk van elkaar functionerende elementen (schotels) die 360 graden meegeven, zonder stugge onderlinge verbindingen. De constante druk wordt door de afzonderlijke elementen goed geabsorbeerd en geeft daar waar nodig de perfecte ondersteuning. De schotelbodem heeft net als de lattenbodem comfortzones. Door de regelmatige openingen biedt dit systeem een optimale ventilatie. Dit zorgt naast een goede uitlijning van ruggengraat, spieren en gewrichtsbanden ook voor een betere bloedcirculatie. 

Tempur Flex vlak 500 – vlak Bedbodems slaapcomfort Valkenburg aan de Geul

TEMPUR Premium Flex 500 - Vlak

De TEMPUR Premium Flex bedbodem komen de beste elementen van onze Flex Cloud en Flex bedbodem samen. De bedbodem bevat extra stabiliteitsbalken, heeft instelbare schotels (zacht tot stevig) en heeft een frisse uitstraling in een neutrale grijze kleur.

 

Tempur Flex 2000 - tweemotorig slaapcomfort Valkenburg aan de Geul

Tempur Premium Flex 2000 - Elektrisch verstelbaar

De Flex 2000 bedbodem heeft stille motoren, verstelt moeiteloos schouder- en voetzone en bevat standaard een draadloze radiografische afstandsbediening. De bodem is uit te breiden met een massageset en/ of RGB LED verlichting waarbij een andere
afstandsbediening bijbesteld dient te worden

Tempur Flex Cloud 3000 - tweemotorig slaapcomfort Valkenburg aan de Geul

Tempur Flex Cloud 3000 tweemotorig

Deze verstelbare bedbodem heeft uiterst stille motoren. De innovatieve aandrijftechniek is bovendien onzichtbaar want het mechanisme is ingebouwd in de bedbodem.

Bekijk al onze schotelbodems in de showroom van beddenzaak Nightline Valkenburg Slaapcomfort.

Tempur Flex Cloud 4000 - viermotorig slaapcomfort Valkenburg aan de Geul

Tempur Flex Cloud 4000 - viermotorig

De Tempur Flex Cloud 4000 bedbodem is een elektrisch verstelbare bedbodem. De bodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, heup- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bodem wordt geleverd met een draadloze radiografische afstandsbediening. Optioneel zijn
een synchronisatiekabel en massage-unit.

 

Spiraalbodems

Een spiraalbodem bestaat uit een metalen frame met daarin gevlochten staaldraad en is zeer duurzaam, in het bijzonder de dwarsgespannen spiraalbodems. Ook is deze bedbodem bijzonder vochtregulerend en biedt zeer goede ventilatie. Bovendien biedt hij op elke centimeter ondersteuning en veert hij onbelast altijd terug in de originele positie. Spiraalbodems zorgen voor een zacht slaapgevoel. 

avek_inventa_600 avek_inventa_700 avek_inventa_800 avek_inventa_900

Avek Inventa, de veelzijdige bedbodem

De nieuwe Inventa spiraalbodem biedt u een optimale ondersteuning zodat u geniet van een ontspannende nachtrust. De Inventabodem is misschien wel de best ventilerende bedbodem ter wereld. De bedbodem heeft een zeer open structuur, waaronder maar liefst 87% van de bodem vrij kan ventileren. Het belang van een goede ventilatie wordt duidelijk als u weet dat een mens gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht verliest. Een goed geventileerd bed is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reacties door bijvoorbeeld huisstofmijt. Slapen op een Inventabedbodem is de beste garantie voor wat wij een ‘optimaal bedklimaat’ noemen: een gezond en prettig aanvoelend bed.

Progressieve veerkracht

De Inventabodem is voorzien van een dwarsgespannen spiraalnet. Het spiraalnet is niet onderbroken, volledig vlak en daardoor een perfecte drager voor de matras. Door gebruik van hoogwaardig staaldraad en de juiste wijze van opspannen biedt Inventa een duurzame progressieve veerkracht. Hoe meer druk wordt uitgeoefend, des te meer veerkracht er geboden wordt. Het resultaat is een aangename verende bedbodem, met een hoge stabiliteit. Hierdoor is het omdraaien en uit bed stappen veel gemakkelijker dan bij andere systemen.

Kom langs in onze showroom en bekijk al onze bedbodems