Sinds 1990 specialist in waterbedden

Slapen alsof u lijkt te zweven, een matras dat zich volledig aanpast aan de welvingen van uw lichaam en een perfecte ondersteuning biedt tijdens uw slaap. Dat is slapen op een waterbed van beddenzaak Nightline Slaapcomfort in Valkenburg.

Nightline Slaapcomfort heeft al vanaf 1990 een reputatie als het gaat om waterbedden. Met recht noemen wij ons een waterbeddenspecialist. We hebben een uitgebreide collectie van uitsluitend topmerken zoals Fenix Bed System-waterbedden.

Wij voeren het merk Wa'Core in onze winkel. Kom langs en bekijk onze hoogwaardige waterbedden in de showroom. 

Waterbed

Ontspanning

Zo’n 750.000 waterbedmatrassen zijn er al door Wa’Core binnen en buiten Europa geleverd. Dit betekent een flink aantal ontspannen slapers. Het is bekend dat een goede nachtrust een positieve invloed heeft op de kwaliteit van leven, het immuunsysteem, de efficiëntie tijdens het werk en vele andere zaken. Een belangrijk doel van Wa’Core is om de perfecte ontspanning te kunnen aanbieden door met de ontwikkeling en het ontwerp van waterbedden de perfecte slaap voor het hele lichaam na te streven – voornamelijk door de ontlasting van de spieren en het voorkomen van drukpunten. Het moderne design maakt het bovendien een bed passend in elk type interieur.

Comfort

Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Wa'Core gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. Het comfort komt verder tot uiting in de instelbare warmte en de stabilisatie van het watermatras. Het uitgebreide assortiment aan Wa’Core waterbedden zorgt ervoor dat er voor ieders slaapvoorkeuren een passende optie is.

Ontspannen

In de medische wereld wordt al jaren gebruik gemaakt van waterbedden bij het behandelen van chronische pijnklachten en de daarmee samenhangende slaapstoornissen. De zachte, gelijkmatige ondersteuning en de warmte van een waterbed kunnen een gunstige invloed hebben op patiënten met reumatische aandoeningen of met spier- en gewrichtsklachten. Omdat zich in het gesloten watermatras geen stoffen of bacteriën kunnen nestelen en een watermatras eenvoudig te reinigen is, worden watermatrassen ook vaak aanbevolen voor mensen met allergieën of astma. Maar wellicht is het buitengewone comfort van een waterbed wel de meest heilzame factor: het is bewezen dat men op een waterbed sneller inslaapt en een diepere slaap bereikt. Een goede ononderbroken nachtrust wordt algemeen als een van de beste medicijnen beschouwd.

Bekijk ook eens onze aanbiedingen!