Lattenbodems en schotelbodems

Een goede bedbodem draagt bij aan een gezonde nachtrust. De bodem biedt ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Nightline Slaapcomfort in Valkenburg aan de Geul biedt een breed scala aan bedbodems zoals lattenbodems en schotelbodems.
Kom heerlijk tot rust bij NIGHTLINE

Lattenbodems

Een lattenbodem is een matrasdrager die bestaat uit beuken latjes. De traditionele lattenbodem voldoet aan alle eisen voor functionaliteit en kwaliteit. De bodem staat garant voor gezond en comfortabel slapen. Het ligvlak is verdeeld in een aantal comfortzones, die precies zijn afgestemd op de druk van de verschillende delen van het lichaam. Het hoofd- en voetengedeelte is gemiddeld veerkrachtig. De schoudercomfortzone is zeer veerkrachtig en de middenzone zorgt voor ondersteuning. 

Bekijk al onze lattenbodems in onze showroom!

Lattenbodem
Lattenbodem
Lattenbodem

Schotelbodems

De schotelbodem bestaat uit afzonderlijk van elkaar functionerende elementen (schotels) die 360 graden meegeven, zonder stugge onderlinge verbindingen. De constante druk wordt door de afzonderlijke elementen goed geabsorbeerd en geeft daar waar nodig de perfecte ondersteuning. De schotelbodem heeft net als de lattenbodem comfortzones. Door de regelmatige openingen biedt dit systeem een optimale ventilatie. Dit zorgt naast een goede uitlijning van ruggengraat, spieren en gewrichtsbanden ook voor een betere bloedcirculatie.
Tempur Premium Flex 500 – Vlak

Tempur Premium Flex 500 – Vlak

Bij de TEMPUR Premium Flex bedbodem komen de beste elementen van onze Flex Cloud en Flex bedbodem samen.De bedbodem bevat extra stabiliteitsbalken, heeft instelbare schotels (zacht tot stevig) en heeft een frisse uitstraling in een neutrale grijze kleur.

Tempur Premium Flex 2000 – Elektrisch verstelbaar

Tempur Premium Flex 2000 – Elektrisch verstelbaar

De Flex 2000 bedbodem heeft stille motoren, verstelt moeiteloos schouder- en voetzone en bevat standaard een draadloze radiografische afstandsbediening. De bodem is uit te breiden met een massageset en/of RGB LED verlichting waarbij een andere afstandsbediening bijbesteld dient te worden.
Tempur Flex Cloud 3000 tweemotorig

Tempur Flex Cloud 3000 tweemotorig

Deze verstelbare bedbodem heeft uiterst stille motoren. De innovatieve aandrijftechniek is bovendien onzichtbaar, want het mechanisme is ingebouwd in de bedbodem.

Tempur Flex Cloud 4000 – viermotorig

Tempur Flex Cloud 4000 – viermotorig

De Tempur Flex Cloud 4000 bedbodem is een elektrisch verstelbare bedbodem. De bodem is aangedreven door vier motoren waardoor u de nek-, rug-, heup-, en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bodem wordt geleverd met een draadloze radiografische afstandsbediening. Optioneel zijn een synchronisatiekabel en massage-unit.

Bekijk ook eens onze aanbiedingen!